Køkkenchefen anbefaler |
|||
1. |
Tom Yam GoongKrydret suppe med rejer, cham-pignoner, chili og limesaft. |
||
2. |
Gai SatayMarineret kyllingekød med jordnøddesauce og agurkesalat. |
||
3. |
Gaeng kiew Waan GaiKyllingekød i grøn karry med bambusskud, thai auberginer og sød basilikum. |
||
4. |
Nør Phad Nam-man-hoyStegt oksekød med grønsager og østerssauce. |
185.- |
|
Menu 1 |
|||
1. |
Tom Kha GoongKokosmalksuppe med rejer, friske galangal, champignoner og koriander. |
||
2. |
Po PiaForårsruller fyldt med hakket kød og grønsager. |
||
3. |
Nør Phad Nam-man-hoyStegt oksekød med ananas, grønsager og østerssauce. |
||
4. |
Tropisk frugtis |
||
5. |
Te eller kaffe |
||
Min 2 pers. ( pr. pers. 220.- ) |