Køkkenchefen anbefaler

1.

Tom Yam Goong

Krydret suppe med rejer, cham-pignoner, chili og limesaft.

2.

Gai Satay

Marineret kyllingekød med jordnøddesauce og agurkesalat.

3.

Gaeng kiew Waan Gai

Kyllingekød i grøn karry med bambusskud, thai auberginer og sød basilikum.

4.

Nør Phad Nam-man-hoy

Stegt oksekød med grønsager og østerssauce.

185.-

Menu 1

1.

Tom Kha Goong

Kokosmalksuppe med rejer, friske galangal, champignoner og koriander.

2.

Po Pia

Forårsruller fyldt med hakket kød og grønsager.

3.

Nør Phad Nam-man-hoy

Stegt oksekød med ananas, grønsager og østerssauce.

4.

Tropisk frugtis

5.

Te eller kaffe

Min 2 pers.  ( pr. pers. 220.- )

NAKORN THAI


Store Kongensgade 87
1264  København K.

Tlf. 33 11 81 10