Køkkenchefen anbefaler - Take Away

1.

Tom Yam Goong

Krydret suppe med rejer, champignoner, chili, limesaft og koriander.

 

2.

Gai Satay

Marineret kyllingekød med jordnøddesauce og agurkesalat.

 

3.

Gaeng Kiew Waan Gai

Kyllingekød i grøn karry med bambusskud og sød basilikum.

 

4.

Nør Phad Nam-man-hoy

Stegt oksekød med grønsager og østerssauce.

175.-

 

 

Specialmenu - Take Away

1.

Po Pia

Forårsruller med hakket kød og grønsager.

 

2.

Gai Satay

Marineret kyllingekød med jordnøddesauce og agurkesalat.

 

3.

Gaeng Kiew Waan Gai

Kyllingekød i grøn karry med bambusskud, thai auberginer og sød basilikum.

 

4.

Gai Phad Med-ma-muang

Stegt kyllingekød med cashewnødder, ananas og grønsager.

 

5.

Nør Phad Bai Gapraw

Stegt oksekød med chili, thai basilikum og grønsager.

6.

Gaeng Phed Ped Yang

And i rød karry med ananas, tomater, vindruer og sød basilikum.

 

7.

Pla Priew Waan

Stegt laks med ananas og grønsager i sur-sød sauce.

 

8.

Ris

 

9.

Kaw kreab Goong

Rejechips med sød chilisauce.

 

Kun kr. 150,- pr. person (min. 8 personer)

 

 

NAKORN THAI


Store Kongensgade 87
1264  København K.

Tlf. 33 11 81 10