Rødvin

   

130.

d.A. Syrah - Malras, Frankrig

En velstruktureret rød vin fra Languedoc-Roussillon. Farven er brillant rubin rød med likør og viol aromaer. Vinen er velstruktureret og efterlader en robust smag af violer og sødme.

   
 

Glas 49.-             ½fl. 105.-             fl. 195

   

131.

Red Tree Petite Sirah - Californien, USA

Frisk og frugtig vin fra Californien. Masser af mørk frugt og jordbær er der i duften. En mellem fyldig vin med en god mundfuld solbær og røde bær giver smagen en lang og flot finish.

210.-

 

132.

d'Angayrac Prestige - Rhone, Frankrig

Top Cuvee fra Costieres de Nimes i Frankrig lavet på en blanding af 60% Syrah, 30% Grenache og 10% Mourvèdre. Vinen er fadlagret i 12 måneder og har en kraftfuld aroma af røde og sorte bær.

275.-

 

133.

Beaujolais Village - Beaujolais, Frankrig

Frisk og frugtig vin fra Clavelier & Fils. I smagen finder man undertoner af kirsebær, pære og ferskner. En dejlig lang frugtagtig eftersmag afslutter denne varme og intense vin.

285.-

 

134.

Kangarilla Shiraz - McLaren, Australien

Super lækker Shiraz fra McLaren Vale i Australien lageret 12 måneder på franske og amerikanske fade. Vinen fremstår kompleks med toner af modne mørke frugter og et flot strejf af eg.

285.-

 

135.

Maison Clavelier - Bourgogne, Frankrig

Klassisk Pinot Noir fra Bourgogne. Duft af sorte kirsebær og chokolade, som går igen i smagen. En dejlig rund og blød vin, som har det en rigtig Bourgogne bør have.

350.-

 
       
 

Hvidvin

   

140.

d.A.Sauvignon Blanc - Malras, Frankrig

En sprød og dejlig hvidvin fra Languedoc. I duften fornemmer man ananas og brændenælde aromaer. Smagen er vidunderlig livlig og skøn.

   

 

Glas 49.-         ½fl. 105.-         fl. 195.-

   

141.

d'Angayrac Blanc - Rhone, Frankrig

Fra Costières de Nîmes lavet på 65 % Grenache Blanc 65 % og 35 % Roussanne. Vinen er frisk og i fin balance og i den dejlig lange eftersmag fornemmer man en fedme og tørrede frugter.

210.-

 

142.

Riesling Vieille Vignes -Alsace, Frankrig

En tør og lækker Riesling Vieille Vignes fra tophuset Paul Schneider. Farven er lys gul. Duften har stor finhed. I smagen fremkommer delikat frugt. En mageløs hvidvin.

295.-

 

143.

Kangarilla Viognier - McLaren,Australia

I næsen får man citrusblomster, appelsiner og abrikos. Saftig smag med indtryk af citrus og honning. Elegant stil hvor man i den lange smag har en perfekt syre og en god fornemmelse af eg.

365.-

 

144.

Bogle Chardonnay - Californien, USA

En yderst elegant Chardonnay, rig på smag og duft. Som en Chardonnay rigtig skal være, er den fyldig og cremet. Friske tropiske frugter, såsom ananas og mango afsluttes elegant med cremet smør og karamel.

395.-

 

145

Clavelier Chablis - Bourgogne, Frankrig

Eksotisk og forfriskende Chablis fra Maison Clavelier & Fils. Chardonnay druen når den er bedst. I næsen har den overvældende bouquet af tropiske frugter, æbler, pære, citrus og mandler.

365.-

 
       
 

Rosévin

   

150.

Syrah Rosé - Malras, Frankrig

Liflig rosevin fra Languedoc-Roussillon lavet på Syrah druen. Farven er dyb rosa. Duften leder tankerne hen på blomstermarker og frugt. Smagen er liflig, frisk og sprød.

   
 

Glas 49.-           ½fl. 105.-           fl. 195.-

   
       

 

NAKORN THAI


Store Kongensgade 87
1264  København K.

Tlf. 33 11 81 10